دلسایی باش

حلوای لبو

يكشنبه, ۲۲ ارديبهشت ۱۳۹۸، ۱۰:۵۱ ب.ظ
حلوای لبو نوعی دسر مجلسی است که با تزیین آن به شکل های زیبا می توان بر زیبایی سفره افزود. این دسر خوشمزه به روش های مختلف و با مواد متنوعی طبخ می شود که در این مطلب به دو نمونه از آن اشاره شده است.
حلوای لبو مجلسی و خوشمزه + طرز تهیه حلوای لبو با تصویر

ستاره | سرویس آشپزی –  از معروف‌ترین انواع حلوا می‌توان به حلوای هویج، ترحلوا، حلوای زعفرانی و حلوا سه آرد اشاره کرد که هر یک به روشی خاص درست می‌شوند و طعم و مزه‌ی خاص خود را دارند. حلوای لبو از دیگر انواع حلواست که از خواص بالایی برخوردار بوده و طعم و مزه‌ی کرمی آن منحصر به فرد است. این دسر خوشمزه را می‌توان به راحتی با استفاده از سه ماده اصلی چغندر قرمز، شیر و شکر درست کرد. در این مطلب قصد داریم به آموزش تهیه این شیرینی محبوب بپردازیم.


۱. طرز تهیه حلوای لبو (روش اول)

مواد لازم
شیر پرچرب 1 فنجان
شکر 3 قاشق غذاخوری
چغندر قرمز بزرگ 2 عدد (معادل 2 فنجان رنده شده)
پودر هل 1/8 قاشق چایخوری
کره 2 قاشق غذاخوری
بادام زمینی خرد شده 2 قاشق غذاخوری

دستور تهیه
  1. ابتدا چغندر‌ها را شسته، پوست بگیرید و قسمت ته آن‌ها را جدا کنید.
  2. چغندر‌ها را به صورت درشت رنده کنید.
  3. ۱/۲ قاشق غذاخوری کره را در تابه ریخته و بر روی حرارت ملایم کنید، سپس بادام زمینی را به تابه اضافه کنید و بر روی حرارت ملایم تفت دهید تا به رنگ قهوه‌ای روشن درآید.
  4. بادام زمینی بو داده شده را در بشقابی ریخته و کنار بگذارید.

    حلوای لبو مجلسی و خوشمزه + طرز تهیه حلوای لبو با تصویر

  5. چغندر رنده شده را در همان تابه بریزید.
  6. چغندر را به مدت ۷ الی ۸ دقیقه بر روی حرارت متوسط تفت دهید.
  7. شیر را به تابه اضافه کرده و هم بزنید تا مواد کاملا مخلوط شوند.
  8. اجازه دهید مواد بر روی حرارت متوسط بجوشند، در این فاصله گاهی مواد را هم بزنید و صبر کنید تا شیر بخار شده و مواد غلیظ شوند.

    مراحل 5 تا 8 طرز تهیه حلوای لبو

  9. زمانی که مخلوط شیر و چغندر غلیظ شد، مرتب آن را هم بزنید که ته نگیرد.
  10. زمانی که مخلوط کاملا غلیظ شد، شکر را به آن اضافه کنید و اجازه دهید شکر حل شود. با حل شدن شکر، حلوای لبو مقداری آب می‌اندازد بنابراین مرتب بر روی حرارت هم بزنید تا آب آن تبخیر شود.
  11. باقیمانده‌ی کره، پودر هل و بادام زمینی تفت داده شده را به حلوا اضافه کنید.
  12. حلوا را خوب هم بزنید و اجازه دهید به مدت ۲ دقیقه دیگر بپزد.

    مراحل 9 تا 12 طرز تهیه حلوای لبو

  13. حرارت را خاموش کرده و حلوای لبو را در ظرف سرو بکشید.

    حلوای لبو مجلسی و خوشمزه + طرز تهیه حلوای لبو با تصویر

 دو نکته مهم

  • میزان شکر مورد استفاده برای تهیه‌ی حلوای لبو بستگی به ذائقه شما و شیرینی لبو دارد. در صورتی که لبوی مورد استفاده شیرین است می‌توانید مقدار شکر را کمتر در نظر بگیرید، همچنین در صورتی که به خوردن دسر‌های شیرین علاقه‌مند هستید می‌توانید مقدار شکر را بیشتر کنید.
  • افزودن کره به این حلوا برای خوشمزه‌تر شدن آن است، اما شما می‌توانید با کاهش مقدار کره کالری حلوا را کاهش دهید.


  • سمیرا حمیدی

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی