تارت زردآلو و پسته
تارت نوعی شیرینی است که معمولاً از مواد پرکننده برای پوشش آن استفاده میشود. در این مطلب طرز تهیه تارت زردآلو و پسته را آموزش داده ایم. امیدواریم که لذت ببرید.
مواد لازم برای خمیر تارت زردآلو و پسته :
آرد | 175 گرم |
پودر بادام | 50 گرم |
کره سرد (مکعبی خردشده) | 125 گرم |
زرده تخم مرغ | 1 عدد |
شکر | 25 گرم |
شکر قهوه ای | 25 گرم |
مواد لازم میانی برای تارت زردآلو و پسته :
شکر قهوه ای | 150 گرم |
کره نرم | 180 گرم |
تخم مرغ | 1 عدد |
زرده تخم مرغ | 1 عدد |
بادام خام درشت خردشده | 50 گرم |
پسته خام درشت خردشده | 150 گرم |
زردآلو | 4 عدد |
نمک | 1 پنسه |
طرز تهیه تارت زردآلو و پسته :
آرد الک شده و پودر بادام و یک پنسه نمک را داخل غذاساز ریخته و کره سرد را به آن اضافه کنید، غذاساز را با دور متوسط روشن کنید تا مواد با هم مخلوط شده و به شکل خرده نان دربیاید.
در ظرفی جداگانه تخم مرغ و شکر را کمی با هم مخلوط کنید و بعد به خمیر اضافه کرده و دوباره غذاساز را روشن کنید تا با هم ترکیب شوند و خمیر نرم و منسجمی به دست بیاید.
خمیر را داخل نایلون گذاشته و به مدت یک ساعت در یخچال استراحت دهید.
سپس خمیر را بین دو کاغذ روغنی به کمک وردنه باز کنید و داخل قالب گرد تارت انداخته و اضافه های خمیر را با چاقوی تیز ببرید و دوباره قالب را داخل یخچال بگذارید.
در این فاصله مواد داخل تارت را آماده کنید.
طرز تهیه مواد میانی تارت:
شکر و کره نرم را با هم مخلوط کنید و با دور متوسط همزن برقی بزنید تا پف دار و پوک شود.
سپس تخم مرغ و زرده تخم مرغ را اضافه کنید و کمی هم بزنید تا با هم مخلوط شوند.
بعد همزن را خاموش کنید و بادام و پسته خرد شده را به مواد افزوده و با لیسک مخلوط کنید و داخل قالب روی خمیر بریزید.
رویش را با پالت صاف کنید و زردآلوها را از وسط دو نیم کنید و روی آن بچینید و مقداری پسته خرد شده روی آن بپاشید.
در فر از پیش گرم شده با دمای 180 درجه به مدت 40 تا 50 دقیقه و تا زمانی که روی تارت پف کند و برشته شود بپزید.
دسر خربزه
دسر دنت
سوپ سرد اسپانیایی
مرغ سوخاری خانگی خوشمزه
پنکیک سیب زمینی مغزدار
کوفته آلو شیرازی
تاس کباب بادمجان
پاستای شکم پر
بستنی زغالی
تارت زردآلو
- ۹۷/۰۷/۱۷